Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
13/11/2014

Vi rammer København, lige i hjertet!

Ja, i LT Automation gør vi ikke noget halvt. Vi oplever da også en støt stigende bejlen til vores ydelser. Det gælder fra både den private industri og den offentlige sektor. Flere virksomheder og hospitaler kommer nemlig til, og det fra hele landet, hvilket stiller større krav til nærhed og nærvær. Sådan er det jo i alle forhold og derfor åbner vi vores nye kontor centralt i København.
 
Hovedkontoret vil fortsat være i Hjallerup og suppleret med kontoret i det sjællandske, så dækkes der geografisk meget bredt. Fremover kan vi derfor være endnu tættere på alle kunder, både nye som gamle. Beliggenheden er i øvrigt ligeså attraktiv, som den er central. Der er tale om den gamle og smukke del af Christianshavn – tæt på stationen (Metro) og nær Økonomi- og Erhvervsministeriet.
 
Helt nøjagtigt bliver besøgsadressen: Strandgade 32, 1401 København.  Her vil vi fra den 1. december i år glæde os meget til, at kunne byde gæsterne hjertelig velkommen indenfor.
 
Mærk historiens vingesus og fornem fremtidens muligheder. Kig forbi!
 
LT Automation arbejder bl.a. i fødevare-, vind-, medicinal- og metalindustrien samt i hospitals- og sundhedssektoren. 

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER