Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
23/11/2016

Teknisk Landsforbund på besøg hos LT Automation

Robotentreprenør og ildsjæl Lasse Thomsen fortæller om sine erfaringer med at etablere og udvikle virksomheder, når Teknisk Landsforbund besøger LT Automation. Det er d. 30 november – og du kan stadig nå at komme med!

Med udgangspunkt i sine 30 års erfaring inden for robot- og automatiseringsteknologi vil Lasse præsentere forskellige projekter og løsninger, LT Automation har arbejdet med. Her vil han komme ind på, hvordan man kan kombinere robotteknologi og velfærd blandt andet gennem produkterne: MELVIN® og ROBERT®. Det er innovative robotter, der giver gevinster som øget livskvalitet, selvhjulpenhed, værdighed, effektivitet samt økonomiske besparelser.

Med udgangspunkt i egne erfaringer og oplevelser med iværksætteri fortæller Lasse om vejen fra at få en god idé til etablering af virksomhed samt hvilke overvejelser, der har været essentielle i forhold til samarbejdspartnere og videreudvikling.

Arrangementet finder sted:

D. 30. november 2016, kl. 16:00 – 18:00
LT Automation, Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Øst

Er du medlem af Teknisk Landsforbund, og vil du ikke gå glip af Lasses guldkorn? Så kan du melde dig til HER. Det er gratis at deltage for medlemmer, men da der er begrænsede pladser, er det først til mølle!

 

Program for dagen
  1. Velkommen
  2. Præsentation af LT Automation
  3. Præsentation af ROBERT®
  4. Kort pause (10 min)
  5. I praktik ved LT Automation: Hvad laver man ved LT Automation som produktionsteknolog?
  6. Præsentation af MELVIN®
  7. Spørgsmål og afslutning
Hvad er Teknisk Landsforbund?

Teknisk Landsforbund er en fagforening inden for brancherne; teknik, design og byggeri. De sætter fokus på Innovation og kreativitet – derfor var et besøg ved LT Automation helt oplagt. Teknisk Landsforbund er et fagligt netværk med over 30.000 medlemmer. Et fællesskab for kreative specialister. Tekniske assistenter, maskinteknikere og produktionsteknologer er nogle af de fag, der har flest medlemmer i Teknisk Landsforbund.

Du kan læse mere om Teknisk Landsforbund HER.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER