Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
13/10/2016

Tag til Kulturnatten 2016 i selskab med ROBERT® og MELVIN®

For andet år i træk deltager LT Automation til Kulturnatten, der er spækket med epokegørende nyheder, innovative løsninger og socialt samspil på tværs af brancher. LT Automation folder sig ud og giver dig et unikt indblik i fremtidens velfærdsteknologi.

Til Kulturnatten du ikke bare se – men opleve – nye, spændende og innovative teknologier, der kan effektivisere, skabe bedre vilkår og arbejdsmiljø samt mere appetitlige bundlinjer. Teknologier, der hidtil ikke er set. Hverken til Kulturnatten eller andre steder i hele verden! Det handler om fremtidens velfærdsteknologiske løsninger – løsninger, der vel at mærke udfylder konkrete behov og samfundsmæssige udfordringer! Sig Hej til ROBERT® og MELVIN®!

Værsgo’! Ta’ hatten af og sig pænt goddag til ROBERT®

ROBERT® er fremtidens genoptræningsrobot, som hjælper sengeliggende patienter. Du kan opleve ham i aktion, når der vises og demonstreres bevægelsesmønstre og øvelsesfunktioner. ROBERT® vil fremover skabe banebrydende forbedringer for patienternes ve og vel og samtidig gøre det samme for sundhedspersonalet i form af et markant bedre arbejdsmiljø uden tunge, nedslidende og gentagende løft. Formålet med ROBERT® er at udfylde et behov og gøre en forskel for både patienter, sundhedspersonale og samfundet.

Når du først har sagt goddag – tager MELVIN® bukserne af!

MELVIN® er med til Kulturnatten for første gang! MELVIN® er et fantastisk hjælpemiddel – en unik robot, der gør skemalagte toiletbesøg overflødige. Med brugerdreven innovation giver MELVIN® borgerne friheden til at gå på toilettet, når behovet opstår og helt uden ventetider. Vil du opleve, hvordan han støtter og hjælper toilettrængende med benklæderne, så kom forbi, når vi giver en live-demonstration på vores stand – bare rolig, vi har husket seje underbukser.

Mød os d. 14.10.2016 i Vandrehallen på Kalvebod Brygge 31 – 33, 1780 København V og oplev fremtidens velfærdsteknologi! ROBERT® og MELVIN® står klar!

IDA-KULTURNAT2016-300x250

Arrangementer i nærheden:
VandKulturnat med Rayray og Paul Petersens Idrætsinstitut i DGI-byen
Huller i natten
Når mørket falder på, spiller musikken
Forpremiere på ROMANTIKER
Kulturnatten på Sexologiskolen ”Moderne Sexologi og Parterapi – udviklingen igennem tiden”
Rundvisning i Driftscenter Danmark
Minecraft din by
Ekstatisk – Fortælling om Dionysos-kulten
Deltag i gætteleg med Christian Degn
Workshop for børn og voksne: Byg bro til BLOX

Du kan se hele programmet HER.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER