Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
08/06/2016

Tag ikke til Bornholm. Du bliver taget med bukserne nede!

Har du den mindste interesse for innovation i erhvervslivet og mod på at blive oplyst og rustet til mere, så overvej lige turen til Bornholm alligevel.  Det her bliver nemlig stort og det er på Folkemødet det sker.

Hvad sker der? Ja, undertegnede kommer i fint selskab med formanden for Akademikerne, dekanen fra Syddansk Universitet samt underdirektøren i DI og vicedirektøren hos Innovationsfonden. Om vi skal spise med kniv og gaffel? Nej, vi skal gå hinanden på klingen og finde det gyldne svar på, om de højtuddannede kan redde innovationen i det danske erhvervsliv.

Hvorfor pokker er Lasse inviteret med i det fine selskab, tænker du måske.

Ja, en ting er teori og noget andet er praksis. Her er der styr på begge dele og det er da også i min egenskab af opfinder og direktør for LT Automation og Melvin ApS, at jeg skal give mit besyv med i debatten. Med MELVIN® i hånden kan jeg fortælle om et erhvervseventyr, der begynder med at lytte til støttekrævende borgere i det kommunale hjemmeplejesystem til nu, hvor de selvsamme borgere er blevet uafhængige af hjælp til deres toiletbesøg. Jeg behøver vel ikke fortælle, at der er tale om en vaskeægte win-win-win løsning, vel?

Den er god nok. MELVIN® er nemlig et fantastisk hjælpemiddel – en unik robot – og hvis du vil se, hvordan MELVIN® støtter og hjælper de toilettrængende med at tage tøjet af og på, så kig med her, og hvis du vil læse mere om debatarrangementet, så læs mere her. Husk, at dette arrangement blot er en enlig perle i en række af mange andre, så glem ikke at sætte et stort kryds i kalenderen:

16. juni 2016 – og noter, at lige netop dette event finder sted kl. 17:30.

Stedet er i øvrigt turistkontorets gård ved Kirkepladsen i Allinge og helt lav praktisk, så går al regional rutebustrafik sørme til og fra selvsamme plads.  Der er altså ingen undskyldning. Lad os sammen gribe nuet til glæde for fremtiden.

Vel mødt!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER