Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
09/02/2017

SIG HEJ TIL KOLLABORATIVE ROBOTTER…

… OG GODDAG TIL EN TOTALLØSNING!

Kom nemt på forkant og automatiser dig til langt større konkurrenceevne. Hjælpen er kollaborative robotter og investeringen er tjent hjem på blot 195 dage i gennemsnit.

LT-onepager-ur3-kunbillede_cropped2

Hos LT Automation står tiden aldrig stille. Vi arbejder blandt andet målrettet og alsidigt med at udvikle, udbrede og implementere kollaborative robotter inden for den danske industri. Vil du vide mere om, hvordan I kan automatisere jeres produktion, er du velkommen til at kontakt os helt uforpligtende. Sig til! Vi kommer gerne forbi jer inden for 48 timer.

EN EKSTRA HÅND? HILS PÅ UR3 …

LT-onepager-ur3-kunbillede_cropped1JEG ER UR3!

Indrømmet! Når jeg selv skal sige det, ser jeg pokkers godt ud. Men lad dig ikke narre af mit smarte ydre. Faktisk er jeg ganske sej. Navnet er UR3 og jeg er en meget handy og alsidig kollaborativ robot.

Med mig får I en ekstra hånd, der både kan montere, lime, skrue, lodde og male.
Fx håndterer jeg snildt uden sikkerhedsafskærmning en elektrisk RG2-griber side om side med en medarbejder. Jeg er nemlig ganske harmløs og alligevel pokkers effektiv.

• Jeg er ligeså hurtig til at lære nyt, som jeg er nem at betjene
• Jeg er til både små og store seriestørrelser
• Jeg er altid omstillingsparat og flyttes let til nye processer
• Jeg kan løfte 3 kg og er det ikke nok, så kan mine storebrødre løfte henholdsvis 5 og 10 kg
• Jeg har følgeskab af risikovurdering, CE-mærkning og grundlæggende robotkursus.
• Jeg bliver programmeret samt indkørt og koster KUN 225.000,- plus moms.

Wow, ikke? Nemmere bliver det ikke, men det stopper ikke her. Det bedste af det hele er, at jeg allerede kan være hos jer om bare 14 dage og blot 2 timer efter, er jeg klar til at gøre mit – døgnet rundt, året rundt!

Grib nuet. Tænk totalt og rust jer til mere!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER