Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
07/09/2017

Robotter til nKNOWation 2017

Når der sættes fokus på innovation til den årlige event nKNOWation, er LT Automation på programmet.

Næste uge står på innovation og entreprenørskab når LT Automation tager til nKNOWation 2017.  Der er lagt op til nogle spændende dage med fokus på produktudvikling og iværksætteri, hvor Lasse Thomsens ekspertviden i høj grad kommer i spil. Lasse skal som resultat af sin ekspertviden deltage for tredje år i træk,for at holde oplæg for mere end 200 studerende. Et oplæg om iværksætteri, produktudvikling og ikke mindst innovation i forhold til LT Automation og produkterne MELVIN®, ROBERT®, Silbot og Sanbot.

 

nKNOWation 2016nKNOWation 2016

Sidste års reaktion på Lasses oplæg var storslået og Leder af Videncenter for Teknologi Og Velfærd ved SOSU Nord, Bent Fuglsbjerg, udtalte følgende:

Lasse Thomsen fra LT Automation, holdt et spændende og lærerigt indlæg på vores innovations event nKNOWation 2016. Med sin ligefremme og jordnære facon, gav Lasse alle erhvervsskoleeleverne en på ”opleveren”. Den forunderlige og snørklede vej fra ide til færdig produkt, blev fremstillet på en inspirerende og motiverende måde. Lasse er tydeligvis både opfinder og iværksætter og kan tale til folk, så der bliver lyttet. På SOSU Nord er vi taknemmelige for det unikke samarbejde vi har etableret med Lasse Thomsen.”

 

Innovation, produktudvikling og iværksætteri ift. robotteknologi
Eleverne skal bruge 3 dage på at skabe innovative idéer og løsninger på tværs af studieretninger og institutioner. Idéerne skal ende ud i konkrete problemstillinger i relation til årets tema: ”Hvordan kan man hjælpe borgere med kroniske lidelser til at blive gladere og mere selvhjulpne”.

Netop tankegangen om brug af innovation til velfærdsteknologi er noget, som både Lasse og resten af hans team ved LT Automation bruger meget tid på. Lasse er vant til at arbejde tværfagligt og et af hans absolutte fokuspunkter er at skabe løsninger, der gør en forskel.

 

Om nKNOWation
Til nKNOWation er formålet at udvikle evnen til at tænke innovativt og samarbejde på tværs af uddannelser og institutioner. Til eventen er elever med teknisk baggrund sat sammen med elever med en social- og sundhedsmæssig baggrund, og det danner et stærkt vidensfelt med grobund for gode idéer og værdifulde samarbejdskonstellationer. Eleverne skal give et bud på en ny velfærdsteknologi, der i fremtiden kan blive til gavn og nytte i sundhedssystemet.

 

nKNOWation facts:

  • Over 200 studerende fra forskellige studieretninger og institutioner deltager hvert år
  • Det er femte gang, der bliver afholdt nKNOWation i Aalborg.
  • Tech College deltager med studerende fra følgende uddannelser: Teknisk design, Digital media, Data, Elektriker, Smed, Industritekniker og Webintegrator
  • SOSU Nord deltager med studerende fra følgende uddannelser: Social- og Sundhedshjælper/Social- og Sundhedsassistent og Pædagogiske Assistent.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER