Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
19/08/2016

Robotter på rumfart midt i Aalborg! Hør mere om LT Automations robotter på Universitarium

Hvordan arbejder robotter i rummet? Det kan du finde ud af på Aalborgs Universitarium! 

LT Automation har været en tur i det ydre rum – og vi skulle kun ind til centrum af Aalborg, før vi kunne se rumrobotterne i aktion.

LT Automation er sponsor for Universitarium, der er et eksperimentarium fyldt med udvikling, nytænkning og kreativitet! I år har temaet været ”Rumfart” med fokus på, hvordan mennesker og udstyr bevæger sig og arbejder i det ydre rum. I den forbindelse har LT Automation stillet en robotarm til rådighed, hvor man kan se, hvordan robotter arbejder flere tusind kilometer fra Jorden. Hvis du ikke kan vente med at se robotarmen, så kan du se den i aktion og høre mere om robotter i rummet  HER

Et festfyrværkeri af eksperimenter og oplevelser

Universitarium er skabt i partnerskab mellem Aalborg Universitet, UCN – University College Nordjylland, Tech College Aalborg og Aalborg Kommune. Det er et sommereksperimentarium, hvor hverdagsfænomener bliver lavet til eksperimenter og oplevelser. Her kan børn og unge stifte bekendtskab med naturvidenskab og teknik gennem lærerig leg og få forståelse for verden omkring os. Der sker noget hele tiden. Faktisk sker der så meget, at man kan blive helt rundtosset af det:

Over 21.000 har allerede været forbi og opleve eksperimenter og robotter. Du kan stadig nå at besøge Universitarium, der har skolerundvisning i hverdagene og åbent i weekenderne for alle fra kl. 10-17 i hele august og september.

Universitarium ligger over for Budolfi Kirke i den sorte bygning.

Hvis du tror, robotter lige kunne være noget for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere.

 

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER