Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
17/05/2017

Projektleder til automationsprojekter

Kommerciel og teknisk projektleder med fokus på robotautomatiseringsprojekter

Kan du sætte vækstskabende fodaftryk hos danske virksomheder og hospitaler?
LT Automation er en særdeles videnstung og kompetent automationsvirksomhed med en kundegruppe, der spænder bredt. Dele af kundegruppen er store, internationale virksomheder, der ønsker vækst gennem øget konkurrenceevne og produktivitet. Kundernes vækst skal komme gennem effektiviseringsprojekter, hvor anvendelse af robotteknologi spiller en essentiel rolle. Som projektleder får du ansvaret for at effektivisere, programmere, og automatisere vores kunders produktionsmiljøer gennem innovation, viden, rådgivning, programmering, engagement og solid projektledelse. Du får en bred opgave portefølje, der omfatter alt fra udarbejdelse af tilbud i henhold til kundens problemstilling, til projekternes gennemførelse og resultat. Du får en tværorganisatorisk intern snitflade gennem samarbejde med salg, konstruktion og udvikling og en bred ekstern snitflade i forbindelse med rådgivning og projekteksekvering hos kunderne. Derved får du helikopterturen fra det operationelle niveau op til det strategiske, hvilket giver gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Robust og forretningsorienteret projektleder med gennemslagskraft
Du er en fagligt velfunderet (evt. talentfuld nyuddannet) maskin- eller produktionsingeniør. Du har erfaring fra enten sundheds-, hospital-, fødevare eller metalindustrien. Du sidder i dag i en stilling som projektleder, intern proceskonsulent eller tilsvarende funktion, hvor udarbejdelse af automatiserings- og optimeringsplaner, business cases, eksekvering og implementeringen af disse samt kontinuerlig evaluering og optimering er en væsentlig del af din hverdag, og du er vant til at se projekterne helt til dørs. Du har en solid forståelse for, at uanset om du er en intern eller ekstern rådgiver, så er det kundens kommercielle udbytte, der i sidste ende definerer projektets succes. Du er en dygtig kommunikator og en nærværende rådgiver, og du forstår at klæde beslutningstagere på med den rette information samt indirekte at lede disse i alle projektets faser. Det et krav, at du kan formulere dig præcist og sikkert på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vil du bidrage til udviklingen i dansk industri og dermed sikre arbejdspladser?
Der er tale om et job, hvor du i høj grad er med til at udforme din egen hverdag, og hvor du får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt via spændende komplekse og vækstskabende projekter. Dit hovedfokus er i tråd med de politiske linjer i Danmark, hvor dansk industris største udfordring er rentable og konkurrencestærke produktionsvirksomheder. Du er ansvarlig for dit eget arbejdsområde, og bliver en del af en spændende innovativ virksomhed med en uformel kultur præget af korte kommandoveje og stor fleksibilitet.

Vi ser frem til at høre fra dig
Finder du denne stilling interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV via e-mail i et pdf-dokument på lth@lt-automation.dk mærket ”Projektleder”.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. CEO Lasse Thomsen på 21 958 880.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER