
Er du nysgerrig efter hvem LT Automation er, og hvad vi kan? Her på siden kan du blive klogere. Søger du information, som du ikke kan finde, er vi kun et opkald eller e-mail væk.
LT Automation er en automationsvirksomhed, der målrettet arbejder med at udvikle, udbrede og implementere intelligente automations- og robotløsninger inden for bl.a. velfærds- og sundhedssektoren samt fødevare-, vind-, medicinal- og metalindustrien.
Baseret på stærke tekniske kompetencer og 30 års erfaring med industriel automation og robotteknologi implementerer og forbedrer LT Automation fremtidens langsigtede automatiseringsløsninger. Robot-entreprenør Lasse Thomsen er grundlægger og CEO i LT Automation og har arbejdet med automatisering siden 1986. Det vil sige, at vi rådgiver, udvikler, implementerer og forbedrer på baggrund af stærke tekniske kompetencer og 30 års erfaring med automatisering og robotteknologi.
Lasse Thomsens ekspertviden, erfaring og netværk skaber i forening med virksomhedens medarbejdere med hver deres speciale og kompetencer en uvurderlig synergi. En synergi der muliggør udviklingen af nye banebrydende teknologier og optimering af processer. En synergi der skaber muligheder for dig.
Vores dør står altid åben på Fåborgvej 15A i Aalborg, og vi har altid frisk kaffe på kanden. Går du med overvejelser om eller spørgsmål til automatisering og robotteknologi, er du mere end velkommen, så vi kan tage en dialog om dine muligheder.
LT Automation holder til i Aalborg på Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Øst.
Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi ser på dine behov og ønsker i forbindelse med nytænkning i automation og indførelse af robotteknologi. Vi arbejder for at gøre en forskel – både økonomisk, arbejdsmiljø- og sundhedsmæssigt.
Book direktør Lasse Thomsen fra LT Automation til at fortælle om bl.a. økonomien i automatisering, tendenser og udvikling i teknologien samt konkrete cases med automatisering. Eller book Lasse som inspirationskilde og videnbank inden for iværksætteri. Du vil ikke fortryde det – hvad fokus du end vælger, at foredraget skal have.
Efter et oplæg af Lasse Thomsen vil du eksempelvis være mere afklaret om fordele og ulemper ved automatisering i din produktion, og hvordan du selv tager de første skridt. Eller du vil sidde tilbage med et indblik i, hvorledes innovative velfærds- og sundhedsteknologiske løsninger bliver til – hvordan ideerne opstår, bliver til en prototype og sidst men ikke mindst bliver implementeret. Eller du vil være inspireret og rustet til at tage skridtet som iværksætter.
Der er også mulighed for workshops. Med udgangspunkt i konkrete cases: Forslag til løsning, cyklusberegninger, budgetpris på løsning samt tilbagebetalingstid. Eller noget helt tredje?
Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi ser på de ønsker og behov din virksomhed har i forbindelse med et konkret foredrag om automatisering og indførelse af robotteknologi.
KONTAKT OS HERPer Topp, Netværket BusinessBees har booket Lasse til foredrag:
”BusinessBees Netværket havde været så heldige at få Lasse ind som oplægsholder til et af vore morgenmøder. Tilbagemeldingerne fra gruppens medlemmer var at dette var et af de bedste møder i rigtig lang tid. Jeg vil give dem fuldstændig ret.
Lasse formår tydelig og klart at få tilhørerne ind på sit område. Robotteknologi, komplekse arbejdsgange kunne være tunge emner. Men vi var alle med i foredraget, der tog udgangspunkt i cases fra virksomhedens kunder og måden at løsningerne blev klaret på.“
Den typiske proces, når der skal vælges automatiseringsløsning, ser sådan ud:
Vi vil være sikre på, at vi forstår jeres behov, og gensidig tillid og loyalitet er kodeord for et værdifuldt samarbejde.
Derfor indleder vi enhver proces med at sætte tid af til dialog.
Med foranalysen går vi et spadestik dybere end dialogen. Det gør vi for at forstå den organisation og de brugere, vi skal rådgive for, udvikle med eller implementere hos.
Vi forelægger vores anbefalinger for jer før vi handler med baggrund i forskellige beregninger som fx ROI. Det betyder, at vi skal have jer til at tage stilling til vores forslag. For kun med jeres velvilje og forståelse når vi det fulde potentiale.
Vi udarbejder en gensidig forventningsafstemning om, hvad opgaverne indebærer og kræver af såvel LT Automation og jer. Det giver overblik og skaber grundlaget for et succesfuldt samarbejde. Vi ønsker at vores samarbejde bygger på gensidig respekt og fairness omkring de kompetencer og den forretningsindsigt, der synliggøres igennem samarbejdet.
Ud fra det udarbejdede koncept kan det videre arbejde nedbrydes i nogle delprojekter. Det er vores klare erfaring, at automatisering bør ske trinvist, da for store spring vil give både tekniske og organisatoriske problemer og dermed store produktionsvanskeligheder. Automatiseringen bør derfor først indføres, hvor gevinsten er størst og hvor det logistikmæssigt passer bedst ind. Efterfølgende inddrages flere og flere områder, for til sidst at ende med implementering af det fulde koncept.
Jo færre ændringer til krav du har undervejs i automatiseringsprocessen – desto mere glidende udvikling får du. Derfor udarbejder vi kravspecifikationer.
Er der tale om et udbud vil der på dette tidspunkt i forløbet blive udarbejdet udbudsmateriale med beskrivelse af konceptet. Det skal indeholde relevante data fra analysen, samt en beskrivelse af de løsninger, som der ønskes priser på sammen med den tilhørende tidsplan. Det skal desuden afgøres, om der skal satses på at få en hovedleverandør, eller om der skal findes delleverandører inden for de forskellige fagområder.
Det skal nøje overvejes, hvilke leverandører, der ønskes tilbud fra. Her stiller vi gerne vores store netværk til rådighed. Det er vigtigt at være selektiv, når der sendes udbudsmateriale ud, da involvering af en ikke-kvalificeret leverandør er spild af alles tid.
Efter indhentning af tilbud vil der være sparring og forhandling med byderne, og grundlaget rettes evt. til efter de input, som denne fase måtte give os. En vigtig del af denne fase vil være referencebesøg sammen med byderne, da der her kan hentes uvurderlig information. Resultatet vil være kontraktskrivning med den/de bedst egnede leverandører til opgaven.
I denne fase samarbejdes der tæt med leverandøren. Bl.a. omkring testopstillinger, detailløsninger, godkendelsesprocedurer og tidsplaner. Resultatet vil være et velgennemført projekt med styr på proces og økonomi.
Det leverede udstyrs ydelse skal måles, og de nye arbejdsgange skal evalueres, hvorefter der eventuelt skal laves tilretninger og optimeringer. Gevinsten ved gennemførelsen af projektet beregnes, og der laves en efterkalkulation for at vise investeringens tilbagebetalingstid.
Vi linker her på siden til et udsnit af vores presseomtale, så skulle du være interesseret i at læse om os fra en anden vinkel, er der rig mulighed for det. God læselyst.
LT Automation i 24 Nordjyske