Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
20/05/2013

Nyt robotcenter i Thisted

Målsætningen er klar for EUC Nordvest. Skolen vil opbygge en profil, der signalerer, at EUC Nordvest kan noget med robotter. Denne målsætning skal LT Automation hjælpe med at opnå gennem uvildig rådgivning omkring processen. Centret skal rumme 2 svejse- og 4 håndteringsrobotter, som anvendes i uddannelsen af industriteknikere, smede og mekanikere. Derudover ventes centret at blive anvendt til AMU-kurser samt netværk af virksomheder, der kan høre om mulighederne for at anvende robotter og nye teknologi.

At opføre et nyt robotcenterer en strategisk investering, og derfor er det vigtigt, at EUC Nordvest får processen grebet rigtigt an fra begyndelsen. Derfor har EUC Nordvest bedt LT Automation, om at hjælpe dem sikkert gennem denne proces således EUC Nordvestfår målrettet tilførsel af viden og erfaring inden for implementering af robotteknologi.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER