Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
10/05/2019

Nyhed fra LT Automation – introduktion af standardkoncepter

Forbedring af kvalitet, produktivitet, leveringsevne, salg & arbejdsmiljø.

Det lyder flot, ikke? Det er det faktisk også – for alt det får du med, når du investerer i et af vores nye standardkoncepter.

I LT Automation er vi eksperter i robotter og skræddersyede totalløsninger. Derfor er det også noget helt nyt, at vi nu kan introducere vores standardkoncepter inden for kollaborativ robotteknologi.

Fleksible totalløsninger
Fleksibilitet en del af DNA’et i LT Automation, og derfor er vores standardkoncepter også udviklet med øje herfor. Selvom koncepterne er standardiserede, er samtlige koncepter integrerbare til enhver virksomhed.

Totalløsningerne bidrager til øget effektivitet, sænkede produktionsomkostninger samt aflastning af personalet fra ensidigt, gentaget arbejde (EGA). Derudover betyder automatisering af manuelle arbejdsgange en minimering af omkostningstunge opgaver og besparelse af ressourcer.

Kom med på digitaliseringsbølgen
Kun cirka 30 procent af produktionsprocesserne i danske fremstillingsvirksomheder er automatiserede – med vores standardkoncepter kan du nemt komme på forkant og automatisere dig til langt større konkurrenceevne. Det bliver næsten ikke nemmere, og du kan have robotterne køreklar hos dig inden for bare 6 uger.

For at få det bedste udbytte af automatisering kombinerer vi markedsviden, strategisk og innovativ tænkning. Det betyder, at du er sikret et nøjagtigt overblik over økonomi, fordele og eventuelle konsekvenser ved automatisering.

Ny teknologi er ligeledes medvirkende til at positionere en virksomhed mere attraktivt i forhold til at fastholde og tiltrække kompetencer samt arbejdskraft og herigennem styrke virksomhedens konkurrenceevne og image – nationalt såvel som internationalt.

Kunne det være noget for dig? Eller har du fået en idé til automatiseringsprojekter i din virksomhed? Vores dør står altid åben på Fåborgvej 15A i Aalborg, og vi har altid frisk kaffe på kanden. Går du med overvejelser om eller spørgsmål til automatisering og robotteknologi eller vil høre mere om vores nye koncepter, er du mere end velkommen. Vi tager gerne en dialog om dine muligheder.

 

Du kan altid kontakte os helt uforpligtende. Sig til! Vi kan komme forbi jer inden for 48 timer.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER