Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
16/08/2013

Ny millionordre til LT Automation

Yes! Det er en realitet. 8 tons ost i timen!

Sammen med Andelsmejeriet Sædager har vi gjort gode tanker til skinbarlige realiteter. Det handler om automatiseringen af en oste-linje. Et spændende projekt, hvor vi skal levere et fuldautomatiseret robotanlæg til håndtering af ostebakker hos Andelsmejeriet Sædager.

Vi er stolte over løsningen ikke mindst af respekt for den verdenskendte ost ”Danish White”.

”Jeg oplever LT Automation som en seriøs virksomhed, der går til opgaven uden at være forudindtaget og som iagttager opgaven med ”nye øjne”. På den måde bidrager de med værdifulde og innovative løsninger. Samarbejdet mellem LT Automation og Andelsmejeriet Sædager er kommet i stand grundet vores ønske om at arbejde sammen med en fleksibel og mindre virksomhed, der har fingeren på pulsen men samtidig har fokus skrapt rettet mod sine kunder. Det har vi fundet hos LT Automation og jeg mener, at firmaets største kompetence bl.a. er deres tekniske indsigt og viljen til at skabe noget nyt, i tæt relation med kunden.” – udtaler Mejerichef Bjarne Kristiansen, Andelsmejeriet Sædager.

Vores erfaring og globale netværk sikrer, at Andelsmejeriet Sædager får en skræddersyet totalløsning, der opfylder deres behov og krav til f.eks installation, drift og økonomi

Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi ser på de ønsker og behov, din virksomhed har i forbindelse med nytænkning i automation og indførelse af robotteknologi.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER