Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
01/05/2019

Nu bliver trapperne slebet uden at belaste personalet!

LT Automation har lavet en robotkonstruktion, der skal hjælpe Leth Beton A/S med slibning af betontrapper.

I vores team er vi vilde med robotter og nye udfordringer – så da vi blev kontaktet af Leth Beton A/S med henblik på udarbejdelse af en robotkonstruktion til slibning af store betontrapper, slog vi til. Trapper er et specialprodukt, der kræver godt håndværk og præcision, så derfor passede dette projekt perfekt til teamet i LT Automation.

Der er i al beskedenhed gjort et stort stykke arbejde, og i Thy (hvor Leth Beton A/S holder til) kan de nu undgå manuel slibning med vores løsning. Det bidrager til et bedre arbejdsmiljø for personalet, da de kan undgå de dårlige arbejdsstillinger, der er ved manuel slibning.
Derudover er robotterne med til at sikre et bedre og mere ensartet resultat, da de sliber på samme vis uanset om det er første eller tiende trappe. De bliver heller ikke trætte eller syge og kan køre 24 timer i døgnet. Robotkonstruktionen kan slibe op til 16 meter trappelængde, hvilket svarer til omkring 4 gennemsnitlige trapper.
Læs mere om kollaborative robotter her  og her.

Leth Beton A/S – Beton til hele Danmark
Leth Beton A/S er grundlagt i 1993 og leverer betonelementer til alle dele af landet. De har bl.a. været i gang med leverancer til Carlsbergs nye hovedsæde samt elementer til boliger, lejligheder og rækkehuse i hele Danmark.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER