Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
25/04/2017

Netværk Nordvest stiller skarpt på robotter og automatisering

Netværk Nordvest afholder en række briefinger under emnet Industri 4.0, og tirsdag den 9. maj er direktør Lasse Thomsen på til et oplæg om robotter og automatisering.

Hvad skal vi leve af? Kreativ tænkning, innovation og viden kan ikke klare fremtiden alene, for i dag er det dyrt at producere i Danmark. Her kan ny teknologi, højautomatiseret produktion og uddannelse af medarbejdere gøre en forskel og skabe vejen for et lavere omkostningsniveau. Allerede i dag er der teknologi tilgængelig, der giver mange muligheder på denne front.

Lasse Thomsen vil til arrangementet på EUC Nordvest give dig et større indblik i fordele og ulemper ved anvendelse af robotter og automatisering i produktionen.

Alle er velkomne til denne briefing, som foregår:

Tirsdag den 9. maj,
kl. 15:30-17:30 hos EUC Nordvest (auditoriet)
på Lerpyttervej 52 i Thisted.

Du kan tilmelde dig her

 

Netværk Nordvest

Oplægget er en del af den række briefinger, som Netværk Nordvest står bag under emnet Industri 4.0, og de løber fra april til juni 2017. Formålet er at give indsigt i fremtidens teknologier og kvalificere dine valg.

Netværk Nordvest arbejder for at skabe et stærkt netværksforum, der er lokalt forankret. De tilbyder netværksgrupper og briefinger af kompetente oplægsholdere, der skal bidrage positivt med spændende, dynamisk og forskningsbaseret viden på højt niveau. Der er fokus på lokalområdet, tiltrækning og fastholdende samt kompetent sparring.

Netværk Nordvest - maskine

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER