Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
14/01/2015

Mød velfærdens frontløbere

Grib nuet og kom selv på forkant!

Sådan! Døren til fremtiden åbnes

Velfærdens Innovationsdag 2015 ser dagens lys, den 22. januar i København. Vi taler om  Danmarks største konference om velfærdsinnovation. For sjette år i træk, har Mandag Morgen samlet flere end 1.000 af velfærdens frontløbere. Følg med og luk op for en dag med 100 % fokus på nye veje til bedre velfærd. Læs mere om begivenheden her!
  

LT Automation er med og viser vejen!

Hold fast. Det er på session 8B, at det sker. Nærmere bestemt i lokale 3 og helt nøjagtigt kl. 14:30. Her vil vores CEO Lasse Thomsen, der også er tilknyttet UCN, dele ud og inspirere under overskriften ”Ny velfærd, nye kompetencer”. Omdrejningspunktet er offentlig-privat samarbejde (OPI). Det handler om brugerinddragelsen, når private og offentlige virksomheder sammen skal implementere ny velfærdsteknologi. Grib guldet og se resten af programmet her!
 

Yes! Festen slutter ikke her

– eller rettere begynder. For allerede kl. 11:15 kan du nemlig overvære et oplæg om fremtidens robotteknologi, herunder få præsenteret et OPI projekt omkring udviklingen af en robot til pilledosering i samarbejde med Lab. X, Brønderslev Kommune og Aalborg Universitet. En meget spændende case, så kig forbi stand 7. Kan du næsten ikke vente, så læs mere om casen her!
 

Hør om robotten, der gør det umulige muligt!

Ja, faktisk håndterer den hele 21 millioner blodprøver og løsningen er skinbarlig virkelighed lige om lidt! Der er tale om et samlet løsningskoncept, der gennem effektiv automatisering og indførelse af sporbarheds-teknologi, både reducerer diagnosticeringstid, minimerer fejl og fjerner ensformigt gentagne arbejdsarbejdsgange. Altså på alle måder en langt bedre udnyttelse af ressourcerne. Se vidunderet i sving her!
 

Bum! Tænker du ikke nyt, tænker du gammelt

Hos LT Automation står tiden aldrig stille. Vi er en rådgivningsvirksomhed, der målrettet arbejder med at udvikle, udbrede og implementere velfærdsteknologier inden for hospitals- og sundhedssektoren. Her er rådgivning, motivering og engagering af uddannelsesinstitutioner, kommuner, hospitaler og andre offentlige institutioner en hjertesag. Det handler om:
 
• Robotautomatisering: Modtagelse, udpakning, sortering, transport og logistikopgaver.
• Automatiseringsløsninger: Tunge løft, tungt arbejde og belastende arbejdsstillinger.
• Telemedicin: Digitalt understøttede sundhedsfaglige ydelser over afstand.
• Sundheds-IT: Forbedre og udvikle brug af sundheds-IT.
• LEAN: Identificere og gennemføre forbedringer.
 
LT Automation arbejder med tidlige teknologier, som først er på vej ind på markedet samt nye forretningsområder inden for velfærdsteknologier til social- og sundhedsvæsenet. Vores fokus er selve innovationsprocessen fra ide til implementering. Ideer som skaber nye arbejdspladser, større livskvalitet og effektivitet i samfundet. Det kunne vi tale om i timevis, men…
 

Hey! Nok om os. Hvad med jer?

Grib nuet! Kom til Velfærdens Innovationsdag 2015 og kig forbi stand 7 til en uforpligtende snak. Måske kan vi sammen afdække nye muligheder for, hvordan også I med fordel kan automatisere og optimere. Hvem ved? En ting er dog helt sikkert. Det koster ikke noget, så I har kun alt at vinde. Muligheder er der nok af. Som vi siger det: I automatiserer én gang – vi gør det hele tiden.
 

Velkommen til fremtidens velfærd!

Ønskes yderligere information, så tøv ikke med at kontakte Lasse Thomsen direkte på 21 95 88 80 eller via lth@lt-automation.dk

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER