Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
13/04/2016

Indstillet til DIRA Automatiseringsprisen 2016

Hos LT Automation er smilet stort efter et opkald fra DIRA – Dansk Robot Netværk. Beskeden fra DIRA lød nemlig, at Christian Maegaard fra Odense Universitetshospital har indstillet LT Automation til DIRA Automatiseringsprisen 2016. Derudover er LT Automation også indstillet til DIRA Automatiseringspris 2016 som partner til BM Silo A/S.

Hvorfor er LT Automation blevet indstillet?

Som begrundelse for indstillingen fra Odense Universitetshospital lyder det bl.a.:

”Med sin nytænkning har LT Automation påbegyndt og skabt en udvikling af udstyr, der afhjælper tunge løft, gentagne, ensidige og nedslidende arbejdsopgaver til gavn for sundhedspersonale patienter og borgere i sundhedsvæsenet og plejesektoren. Virksomhedens placering i Nordjylland har været til gavn for udviklingen i området og medvirket til at udvikle arbejdspladsen til at kunne anvende højteknologi som hjælpemiddel i sundhedssektoren.”

Det er altså med baggrund i LT Automations fokus på udviklingen af udstyr til sundhedssektoren at indstillingen har fundet sted. I indstillingen til prisen er der bl.a. fokus på udviklingen af genoptræningsrobotten ROBERT® til sengeliggende patienter, hjælpemidlet MELVIN® til af-og påtagning af benklæder i forbindelse med toiletbesøg samt automatisk håndtering af blodprøver.

Indstillingen som partner til BM Silo er foretaget af Arne Kolze fra Teknisk Institut. Denne indstilling beror på BM Silos etablering af en ny højautomatiseret og robotiseret ”et styks” produktionslinje af silokomponenter, der kan køre ubemandet, hvilket bl.a. er et resultat af LT Automations arbejde.

Vinderen af DIRA Automatiseringsprisen 2016 kåres den 13. september i forbindelse med åbningen af AUTOMATIK messen i Brøndby.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER