Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
07/09/2018

LT Automation har medvirket til NS Systems fortsatte fremgang

Vi har hos LT Automation haft fornøjelsen af at arbejde med NS System A/S i Frederikshavn. Samarbejdet har forløbet over de sidste par år, da NS System i 2016 tog det endelige skridt i forhold til påbegyndelsen af at implementere robotter i produktionen. Dette for at forbedre arbejdsprocesserne – og netop dét har vi hos LT Automation bidraget til via gennemførelsen af tre forskellige automatiseringsløsninger.

NS System havde forinden den første robot blev implementeret i begyndelsen af 2016 taget tilløb i nogle år for bl.a. i fællesskab med medarbejderne at finde de mest relevante arbejdsopgaver til automatisering – og dermed forberede medarbejderne på indtoget af robotter. Det har betydet, at overgangen fra 0 til nu 4 robotter er gået fantastisk. For da først én robotkollega blev en del af medarbejderstaben tog det fart og det betyder, at LT Automation har hjulpet med implementeringen af hele 3 robotautomatiseringsløsninger til NS Systems produktion.

Valget om samarbejdspartner faldt i første omgang på LT Automation, da de har en meget fornuftig tilgang til arbejdet med automatisering og havde fuld forståelse for vores ønsker og var gode til at komme med supplerende input ud fra deres faglighed og erfaring. LT Automation var altså med til at tage brodden på vores automatiseringseventyr og styrede første projekt sikkert i mål. Det gik så godt, at vi ikke kunne nøjes med den ene løsning, så derfor har vi brugt LT Automation til bl.a. opkobling, implementering og risikovurdering af hele 3 automatiseringsløsninger. Forløbene med LT Automation har bevirket, at overgangen med robotter er forløbet problemfrit – og at vi alle nyder godt af vores nye robotkollegaer, der altid er morgenfriske“, lyder det fra NS Systems Direktør, Niels Rask.

NS Systems automatiseringsløsninger bruges efter LT Automations opfattelse helt optimalt i forhold til UR-robottens samarbejdsmuligheder. For de bliver netop benyttet som samarbejdsrobotter. Det vil sige, at nogle af de steder, hvor NS System i dag bruger en medarbejder og en robot er medarbejderen blevet mere effektiv og har mindsket sygefraværet fordi potentialet ved en samarbejdende robot udnyttes maksimalt.

Arbejdet som robotterne varetager er forskelligt. To af dem har netop overtaget det manuelle arbejde med udtagning af materialer fra trykmaskiner, der slider enormt på især albue- og skulderled, mens en tredje robot lægger plastfolieark på et transportbånd.

Se mere om NS System og deres automatiseringsløsninger i nedenstående video.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER