Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
24/05/2013

LT Automation håndtere den verdenskendte “Danish White”

LT Automation har samarbejdet med Andelsmejeriet Sædager om et automatiseringsprojekt af en oste-linie. Et spændende projekt, hvor LT Automation har rådgivet om robothåndteringen og automatiseringen af den verdenskendte ost ”Danish White”.

”Jeg oplever LT Automation som en seriøs virksomhed, der går til opgaven uden at være forudindtaget og som iagttager opgaven med ”nye øjne”. På den måde bidrager de med værdifulde og innovative løsninger. Samarbejdet mellem LT Automation og Andelsmejeriet Sædager er kommet i stand grundet vores ønske om at arbejde sammen med en fleksibelt og mindre virksomhed, der har fingeren på pulsen men samtidig fokus skrapt rettet mod sine kunder. Det har vi fundet i LT Automation og jeg mener, at firmaets største kompetence bl.a. er deres tekniske indsigt og viljen til at skabe noget nyt, i tæt relation med kunden.” – udtaler Mejerichef Bjarne Kristiansen, Andelsmejeriet Sædager

Produkthistorie

Den kendte ost Danish White produceres til kundens behov, så det spænder fra blød og cremet til fast og rivebar.  Osten kan bruges til fiskeruller, salater og indbagt i croissanter, og smager frisk, salt og syrlig, og i takt med stigende alder, en mere udpræget smag af lipase.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER