Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
11/04/2018

LT Automation går ind i smykkeindustrien…

… Eller hvert fald næsten! Vi har netop leveret en løsning til en af Europas førende leverandører af kvalitetsemballage til smykke-, ur- og brilleindustrien, Westpack A/S.

Løsningen er en fleksibel robotkonstruktion med en kollaborativ robot til håndtering af samt tryk på pap- og plastiklåg. Robotten kan desuden håndtere mellemlagspap som beskytter lågene mod ridser og øger stabiliteten i kassen. Den kollaborative robot betjener en trykkemaskine, der laver tryk på smykkelåg og kan varetage/håndtere mellemstore serier. Løsningen er desuden konstrueret, så den kan integreres ved flere af Westpacks trykkemaskiner.

robotløsning til westpackMed robotterne i fokus
Hos LT Automation er vores hovedfokus at arbejde målrettet og alsidigt med at udvikle, udbrede og implementere robotter og automatiseringsløsninger.

Vi oplever stor efterspørgsel efter kollaborative robotter fx fra Universal Robots i LT Automation, og det ses i stadig større grad, at virksomhederne automatiserer for blandt andet at bevare konkurrenceevnen og optimere ressourcer. Kollaborative robotter kan løse en bred vifte af håndteringsopgaver. Disse robotter kan give jer/dig en ekstra hånd i hverdagen, da de både kan håndtere, montere, lime, skrue og meget andet, om side med en medarbejder, mens de er nemme at betjene.  En effektiv medhjælper, der kan køre 24 timer i døgnet og dermed spare ressourcer og optimere i og med, at de frigjorte ressourcer kan bruges andre steder.

En uforpligtende kop kaffe
Book et uforpligtende møde på lth@lt-automation.dk eller på tlf. 8651 8880 og hør mere om, hvordan robotter og automatisering kan optimere produktionen og/eller arbejdsgange i din virksomhed. Vi vil meget gerne lære dine aktuelle og fremtidige udfordringer at kende, – og vi har altid kaffe på kanden. Med mere end 25 års erfaring med robotter tilbyder vi optimering og effektivisering med ressourcebesparende robot- og automatiseringsløsninger.

Om Westpack
Westpack er en af Europas førende leverandører af emballage til smykkebranchen mv. og har mere end 60 års erfaring i denne branche.

Virksomheden har mere end 50 medarbejdere fordelt på flere lande samt eget indkøbskontor i Kina. I dag håndterer Westpack dagligt over 300.000 æsker og poser, som ekspederes til de mere end 8500 detailkunder og smykkeproducenter over hele verden. I LT Automation er vi glade for, at vores robotløsning kan hjælpe Westpack med at håndtere endnu mere emballage, og vi takker Westpack for et godt samarbejde i projektet.

Kollaborative robotter i LT Automation
I LT Automation arbejder vi med mange spændende projekter med kollaborative robotter. Læs mere om vores løsninger til:

 

Mere information om LT Automation og kollaborative robotter:
https://www.lt-automation.dk/sig-hej-til-kollaborative-robotter/
https://www.lt-automation.dk/industri/

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER