Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
05/01/2015

Konkurrenceevne kommer via automatisering

Hvorfor bore 150.000 huller i hånden, når vores nye robot kan gøre det for dig? Automation og fleksibel organisation er vejen frem

Med stærkt fokus på innovation og nytænkning, har LT Automation udviklet en kundetilpasset bore/skruerobot for terrassebrædder til virksomheden Kærsgaard A/S.

Kærsgaard A/S er et seriøst og kvalitetsbevidst smedefirma, der lægger stor vægt på høj faglighed, høj standard, fleksibilitet og nytænkning – se mere på: http://www.krsgaard.dk/


I videoen kan du se robotten der borer Ø3 mm i træ, Ø6 mm i aluminium samt iskruer M6.

Direktør og partner Lasse Thomsen:
”Det er nødvendigt at automatisere så meget som muligt – og helst i tide! Den danske produktion og ikke mindst vores produktionsfolk, er for dyre og bliver udkonkurreret af billige fabriksansatte i lavtlønslande. Derfor er det afgørende, at man automatiserer sin produktion eller optimerer sin eksisterende produktion – kun på den måde kan man bevare konkurrenceevnen. Typisk vil en robot kunne lave det samme som 3–4 personer, hvis man formår at vælge den rigtige løsning.”

Konkurrenceevne kommer via automatisering…

For at industrivirksomheder kan bevare konkurrencedygtigheden kræver det investeringer i automatisering. Ved at automatisere den manuelle produktion sænker din virksomhed omkostningerne, samtidig med at produktionseffektivitet og kvaliteten af jeres produkter øges. Din virksomhed skaber dermed bedre kvalitet og større effektivitet for færre omkostninger.

Er virksomheden klædt på til et automatiseringsprojekt?

Når man tager beslutning om at automatisere dele af- eller hele produktionen, står man overfor en væsentlig investering som helst skal gøres rigtigt første gang. Derfor skal man i virksomheden allerførst vurdere, om man internt i virksomheden er klædt på til at gennemføre et automationsprojekt. Har man den nødvendige viden og værktøjer til at vælge den rette løsning? Har man de nødvendige ressourcer i virksomheden til at gennemføre projektet med succes?  Det er vigtigt, at begge dele er til stede for at få leveret den rette løsning til aftalt tid, pris og kvalitet.

10 gode råd inden automatisering

1.    Produktet skal være klar til automatisering og have de rigtige tolerancer.
2.    Vælg de rigtige medarbejdere, der skal betjene robotten eller løsningen.
3.    Opstil kravene på forhånd, så løsningen indeholder de nødvendige funktioner.
4.    Tilpas løsningen til produktion, planlægningen og den øvrige organisation.
5.    Analyser tilbagebetalingstiden for investeringen gennem en cyklusberegning.
6.    Vær på forkant med den nyeste teknologi inden for automatisering og robotteknologi.
7.    Vælg en løsning, der er fleksibel for fremtiden.
8.    Udarbejd en detaljeret og præcis kravspecifikation.
9.    Produktionen før automatiseringen skal kunne levere emner i høj kvalitet.
 
Lær mere, eller kom i kontakt med os på: www.lt-automation.dk
 
Yderligere information
Henvendelse til:

Lasse Thomsen
Mobil: 21 95 88 80
lth@lt-automation.dk
 
I automatiserer én gang – vi gør det hele tiden.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER