Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
31/05/2019

Kommunikationsprofil med marketingkompetencer og flair for storytelling

Er du en skarp og kreativ kommunikatør, som brænder for at skrive og formidle de gode historier til forskellige segmenter? Så er det måske dig, vi mangler på holdet! I LT Automation søger vi en proaktiv kommunikationsansvarlig til at fortælle vores spændende historier om det enorme potentiale inden for robotteknologi, som vil ændre dynamikkerne for virksomheder i hele verden markant.

I mere end 2000 år har mennesket opfundet maskiner til at gøre arbejdet for os. Robotter er blevet det nyeste værktøj til at hjælpe os, og vi møder efterhånden robotter flere og flere steder i vores hverdag. Med robotteknologi er vi nu i gang med at tage kæmpe skridt fremad. Danmark og resten af verden står over for en digital og teknologisk omstilling af erhvervsliv og samfund, der går hurtigere end nogensinde før.

Dansk robotteknologi udvikler sig i raketfart og er med helt fremme blandt verdenseliten. LT Automation er first mover på flere områder – og det er bl.a. dét, du skal være med til at formidle.

Din profil:
Med en relationsskabende tilgang og kommunikation som passion kan du levere og redigere en bred pallette af nyhedsmateriale til forskellige kommunikationskanaler. Du har en relevant kommunikationsuddannelse fra et universitet eller lign., gerne på kandidatniveau. Vigtigst er det, at du har relevant erfaring (fx 2-4 års erhvervserfaring), og at du er topmotiveret for stillingens opgaver.

 • Du er en dreven tekstforfatter, der finder den rette vinkel på en historie, du formidler sikkert og publicerer effektivt i et letforståeligt sprog.
 • Du er stærk til skriftlig formidling og bevidst om løbende at optimere kommunikationen til modtagerne, herunder at gøre kompliceret stof læsevenligt, relevant og værdiskabende.
 • Du besidder en stærk og sikker mestring af det danske sprog, hvor du skriver nuanceret, ubesværet og fejlfrit dansk. Du behersker ligeledes engelsk i skrift og tale.
 • Som person er du selvstændig, struktureret og kan drive dine opgaver proaktivt og målrettet. Det er vigtigt, at du kan få noget materiale ud over stepperne og er hurtig på aftrækkeren, når en gylden mulighed opstår.
 • Som ekspert har du let ved at fortælle nyheder på skrift og mundtligt til virksomhedens hjemmeside – ligesom du skriver inspirerende på de sociale medier.
 • Du kan producere digitalt indhold i form af video- og billedmateriale.
 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til sociale medier samt erfaring med videoproduktion, bl.a. til LinkedIn.
 • Du har et stort drive, et godt humør og kan lide at tage ansvar med en løsningsorienteret tilgang.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til brug af grafiske værktøjer som InDesign og Photoshop, da der kan komme mindre grafiske opgaver.
Der er tale om et job, hvor du får god mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt via spændende og værdiskabende projekter.

Jobbet omfatter bl.a.: 

 • Udarbejdelse af LT Automations digitale strategi i overensstemmelse med virksomhedens overordnede strategier.
 • At supplere salgsindsatsen i LT Automation samt virksomhedens position på både det danske og det internationale marked via marketingaktiviteter.
 • Proaktivt at udvikle vores identitet, vores gennemslagskraft på hjemmesiden, sociale medier (primært LinkedIn), kommunikation til presse, kunder, leverandører m.m.
 • At videreudvikle og sikre sammenhængen i såvel vores interne som vores eksterne kommunikation, således værdier og DNA’et i LT Automation fremstår tydeligt.
 • Administrativ og praktisk funktion, herunder hvor bl.a. modtagelse af gæster og bestilling af kontorartikler.
 • Du vil referere direkte til virksomhedens CEO.

Vi tilbyder
Der er tale om et job, hvor du i høj grad er med til at udforme din hverdag, og hvor du dermed også er ansvarlig for dit eget arbejdsområde. Du bliver en del af en spændende innovativ virksomhed med en uformel kultur præget af korte kommandoveje og stor fleksibilitet.

NB: Mulighed for deltidsstilling på 20-30 timer ugentligt.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Arbejdssted
Arbejdsstedet er Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Øst.

Vil du med på vinderholdet?
Det vil glæde os at modtage din ansøgning og CV på lth@lt-automation.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 21 95 88 80.

Ambitiøs virksomhed
LT Automation arbejder målrettet med at udvikle og implementere intelligente og værdiskabende automations- og robotløsninger til såvel industrien som sundhedssektoren. Vi bryder med vanetænkning og kombinerer kendt teknologi med ekspertise, den nyeste viden og et innovativt mindset. Vi tør at gå forrest, når det gælder nytænkende og banebrydende løsninger – og kreativitet er et af nøgleordene i virksomhedens DNA.

Det har også ført til, at vi i år er finalister med hele to ud af tre nominerede projekter til DIRA Automatiseringsprisen 2019 (læs mere her: https://www.dira.dk/nyheder/?id=2589).

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER