Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
16/05/2019

INDSTILLET TIL DIRAS AUTOMATISERINGSPRIS 2019!

Hvert år nomineres en række virksomheder til DIRAs Automatiseringspris. Prisen går til en person eller team, der har bidraget væsentligt til at øge konkurrenceevne, fastholde arbejdspladser eller begrænse personbelastning gennem automatisering og udvikling af innovativ robotteknologi.

Ud af 17 kvalificerede indstillinger har juryen udvalgt tre til at kæmpe om at vinde prisen, der bliver overrakt på HI-messen den 1. oktober 2019.

I år er vi ekstra stolte, fordi vi har været en del af hele to ud af de tre nominerede projekter!

De tre nominerede til Automatiseringsprisen 2019 er:

  • Aalborg Universitetshospital – Klinisk Biokemisk Afdeling for implementering af Den Intelligente Forsendelseskasse til håndtering og sortering af blodprøver. Løsningen er udviklet i samarbejde med LT Automation og Intelligent Systems. Læs mere her.
  • Hav Line for deres nye fabrik i Hirtshals. Her sorteres og pakkes laks fra havbrug langs Norges kyst på et nyt, stort og højt automatiseret anlæg. Anlægget er udviklet i samarbejde med Bila.
  • Leth Beton for deres robotløsning til slibning af terrazzotrapper. Centralt i løsningen er to robotter, laseropmåling samt en 15 meter lang portal, der muliggør lang produktionstid uden manuel indgriben. Anlægget er udviklet i samarbejde med LT Automation. Læs mere her.

Det skal fejres med kage og højt humør. Så bliver sådan en solskinsfuld torsdag næsten ikke bedre!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER