Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
12/12/2018

Hvor skal dansk robotindustri hen?

Det og meget mere blev der sat fokus på til BIG BANG-konferencen, der løb af stablen sidste uge.

Dagen var arrangeret af RoboCluster og havde til formål at stille skarpt på, hvad der skal forskes i på robotområdet for at skabe mest mulig effekt for det danske samfund. Faglighed, holdninger og netværk var således i centrum, da der blev zoomet ind på, hvad der vil ske på innovationsområdet inden for robotter og droner i Danmark de næste par år.

Fra LT Automation deltog Founder og CEO Lasse Thomsen som en del af RoboClusters advisory board. Det var et stjernespækket hold, der kunne dele ud af deres erfaringer og synspunkter. Lasse skulle dele sine guldkorn til emnerne: Automation & Styring og Kollaborative Robotter.

”Det var et supergodt koncept, hvor vi fik masser af inputs og forskellige perspektiver inden for robotverdenen. Jeg er enormt stolt og beæret over at have være en del af holdet og kunne dele mine synspunkter i samspil med fantastisk dygtige og inspirerende mennesker”, fortæller Lasse Thomsen.


Deltagere i advisory board var:

Blue Workforce Preben Hjørnet, CEO
LT Automation Lasse Thomsen, CEO
MIR – Mobile Industrial Robots Niels Jul Jacobsen, CSO
SkyWatch Michael Messerschmidt, CBDO
Grouleff Kommunikation Malene Grouleff, CEO
Arbejdsgiverne Michael Tipsmark, Branchechef
Dansk Industri TBD, Chefkonsulent
DAu (Dansk Automationsselskab) Frank Faurholt, Formand
Drone Danmark Julie Bloch Jensen, Bestyrelsesmedlem
Dansk Erhvervsfremme Kristine Lawaetz Lyngbo, Bestyrelsesmedlem
HealthTech Anette Rye Larsen, Projektleder
IDA (Ingeniørforening Danmark) Per Diget, Formand for Erhvervs- og Vækstudvalg
Mercantec Rasmus Refshauge, Afdelingsleder
University College Lillebaelt (Center for Automation & Robotteknologi) Maria Windt Jul, Videncenter Chef
Dalum Landbrugsskole Eric Wanscher, Uddannelseschef

 

Der var dermed såvel repræsentanter fra Industri, Brancheforeninger som Uddannelsesinstitutioner. Alle var influenter inden for dansk robotindustri. Dagens surpriceoplæg var med Lene Gammelgård, der kom med et topmotiveret og målorienteret indspark.

Over 250 mennesker deltog – så der var et flot fremmøde på dagen. Både beslutningstagere, meningsdannere og brugere var med til i samspil at sætte fokus på fremtidens robotteknologi i Danmark. En kæmpe cadeau til RoboCluster for det store arbejde, der var lagt i at skabe et struktureret, spændende og ikke mindst inspirerende arrangement. Det er vigtigt med sådanne organisationer, der samler den danske robotverden.

 

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER