Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
29/04/2016

Drømmer du om at udvikle og konstruere specialmaskiner og robotceller på tværs af brancher?

Så kan det være lige netop dig, vi søger til stillingen som konstruktør hos LT Automation, der fortsat er i rivende vækst.

Din profil

Du har f.eks. en erhvervsuddannelse inden for metalindustrien og har efterfølgende suppleret med en teknisk videregående uddannelse, som produktionsteknolog, maskinteknikker eller maskiningeniør, som har givet dig en stærk teoretisk forståelse for mekanisk konstruktion af nye maskiner og avanceret produktionsudstyr. Du har desuden stor erfaring med at følge projekter fra idé til produkt, og har deraf sans for hvad der er praktisk realiserbart. Din baggrund har givet dig en stærk teoretisk forståelse for mekanisk konstruktion.

Det er ligeledes en fordel, hvis du besidder stor viden om Maskindirektivets regler og har arbejdet med CE-mærkning/risikovurderinger tidligere. Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og har gennemslagskraft, men det falder dig samtidigt naturligt at arbejde i et team. Du har et godt netværk indenfor konstruktion og fremstilling og har kendskab til leverandører og producenter.

Jobbet

Det er essentielt, at du har erfaring med Solid Works eller Autodesk Inventor 3D, da det vil blive dit primære værktøj i dagligdagen til udarbejdelse af 3D maskinkonstruktioner.

Til tider vil du konstruere helt fra bunden, hvorfor det er væsentligt, at du kan gennemskue komplekse konstruktionsopgaver, og forudse eventuelle problemer inden de opstår. Jobbet vil desuden indeholde opgaver så som:

  • Konstruktion af højteknologiske specialmaskiner og robotceller
  • Bestilling af konstruktionsdele og komponenter
  • Tegningsdokumentation
  • Styrkeberegning og teknisk dokumentation
  • Styklister
  • Rådgivning og teknisk bistand
  • CE-mærkning og risikovurdering
  • Test af de maskiner og løsninger du selv har været med til at udvikle

Vi udfører opgaverne hos vores kunder i hele Danmark eller fra vores egne lokaler. Derfor må der medregnes perioder med øget transporttid og rejseaktivitet i Danmark.

Vi tilbyder
Der er tale om et job, hvor du i høj grad er med til at udforme din hverdag, og hvor du dermed også er ansvarlig for dit eget arbejdsområde. Du bliver en del af en spændende innovativ virksomhed med en uformel kultur præget af korte kommandoveje og stor fleksibilitet. Samtidig styrkes dine muligheder for personlig og faglig udvikling af vores fortsættende vækststrategi.

Tilttædelse

Hurtigst muligt.

Førende og ambitiøs virksomhed

LT Automation er en automationsvirksomhed, der målrettet arbejder med at udvikle, udbrede og implementere velfærdsteknologiske løsninger inden for bl.a. hospitals- og sundhedssektoren. Foruden hospitals- og sundhedssektoren arbejder LT Automation i fødevare-, vind-, medicinal- og metalindustrien.

Virksomheden ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere, der kan sætte det højeste kompetenceniveau i branchen, og som tør sætte overlæggeren højt.

Vil du med på vinderholdet?

Sådan ansøger du

Det vil glæde os at modtage din ansøgning på Lth@Lt-automation.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Lasse Thomsen på 21 95 88 80.

Læs mere omkring LT Automation på www.lt-automation.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER