Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
27/09/2017

Besøg os på HI17 og få en robot-svingom!

Dansende robotter, flødeboller og automatiseringsløsninger – vi har det hele til HI-messen 2017!

Endnu engang deltager vi i den årlige HI-messe, hvor vi har fyldt kufferten med det nyeste af det nye inden for robotteknologi og automatisering.

HI-messen er er spækket med epokegørende nyheder, innovative løsninger og socialt samspil på tværs af brancher. Det er i Messecenter Herning, det sker, og over 600 virksomheder er allerede tilmeldt. Så sæt kryds i kalenderen d. 3.-5. oktober, og læg vejen forbi os. Måske er du heldig at kunne fange en flødebolle eller to med robotservering.

Hos LT Automation står tiden aldrig stille. Vi arbejder målrettet og alsidigt med at udvikle, udbrede og implementere robotter og automatiseringsløsninger inden for den danske industri. Vil du vide mere om, hvordan I kan automatisere jeres produktion eller optimere arbejdsgange i sundhedssektoren? Så er du velkommen til at kontakt os – det er selvfølgelig helt uforpligtende.

På stand 9120 i hal L står vi klar med store smil og glade grin til en uhøjtidelig forretningssnak om løst og fast. Vi vil meget gerne lære dine aktuelle og fremtidige udfordringer at kende og pejle dig i den rigtige retning. Med mere end 25 års erfaring med robotter arbejder vi for at optimere og effektivisere virksomheder med ressourcebesparende robot- og automatiseringsløsninger.

Haloversigt HI17 LT AutomationFind os i hal L, stand 9120

Netop nu arbejder vi meget med med kollaborative robotter. Disse robotter kan give jer en ekstra hånd, der både kan montere, lime, skrue, lodde og male side om side med en medarbejder – uden sikkerhedsafskærmning. Vores løsninger med kollaborative robotter er nemme at betjene, omstillingsparate og kan let flyttes til nye processer. Læs meget mere om vores robotløsning til Vestfrost Solutions eller Vital Petfood Group.

På standen vil du opleve nye spændende og innovative teknologier, der kan effektivisere, skabe bedre vilkår og arbejdsmiljø samt mere appetitlige bundlinjer. I år har vi allieret os med en hær af dansende robotter, der sørger for at sprede god stemning på standen. Så kom forbi til en robot-svingom! Og ikke mindst medbringer vi to af vores helt nye robotløsninger, der får deres debut hos LT Automation til HI17. Hvad det er for noget, løfter vi sløret for i starten af næste uge, så følg med her på siden.

Kan din produktion også optimeres og automatiseres i forhold til nye teknologier – eller hvad skal der til? Det fortæller vi dig gerne. Kig forbi stand 9120, hvor du kun har alt at vinde. Vel mødt!
Du kan læse mere om HI-messen og hente din fribillet til messen her

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER