Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
14/09/2015

Besøg os på HI(15) og bliv taget med bukserne nede!

LT Automation folder sig ud og giver dig et unikt indblik ind i fremtiden. Det er på årets HI-messe det sker og det med dine bukser vender vi lige tilbage til, men det er i mere end én forstand, så meget kan vi da afsløre…
Wow! På de tre dage begivenheden varer, vil du blive overrasket over hvor meget HI-messen er spækket med epokegørende nyheder, innovative løsninger og socialt samspil på tværs af brancher. Så hvis du vil være på forkant, så slipper du ikke for at sætte et stort fremtidskryds i kalenderen den 22.-24. september og lægge vejen forbi Messecenter Herning.
 
Jeps! Der sker ting og sager, men LT Automation skiller sig også ud!
Når du rammer stand 9120 i Hal L vil du ikke ”bare” blive mødt med store smil, glade grin og en uhøjtidelig forretningssnak om løst og fast. Nej, LT Automation byder på meget mere end det. Vi vil meget gerne lære dine aktuelle og fremtidige udfordringer at kende og pejle dig i den rigtige retning. Vi byder dig nemlig også på mere end 20 års robotviden. En knowhow der kan blive en guldgruppe for din virksomhed.
På standen vil du opleve nye spændende og innovative teknologier, der kan effektivisere, skabe bedre vilkår og arbejdsmiljø samt mere appetitlige bundlinjer. Teknologier der hidtil ikke er set. Hverken på HI-messen eller andre steder i hele verden! Du vil møde vores nyeste teknologier og robotter, der er uden for kategori sammenlignet med messens øvrige udstillere. Det handler om fremtidens velfærdsteknologiske løsninger – løsninger der vel at mærke udfylder konkrete behov og samfundsmæssige udfordringer!
 
Værsgo’! Ta’ hatten af og sig pænt goddag til ROBERT
ROBERT fortjener så meget respekt. Han er nemlig fremtidens genoptræningsrobot, der hjælper de sengeliggende patienter. Du vil faktisk kunne se ham i funktion – både bevægelsesmønstrer og øvelsesfunktioner demonstreres. ROBERT vil fremover skabe epokegørende forbedringer for patienternes ve og vel og på samme tid gøre det samme for sundhedspersonalet i form af et markant bedre arbejdsmiljø. En æra med tunge, nedslidende og gentagende løft er snart en saga blot.
Apropos nye tider. LT-Automation medvirker til udviklingen af ”Den Intelligente Sterilcentral – Automatisering af Pakning og Inspektion”. Det lyder stort og det er det helt afgjort også. Der er tale om en robot, der på ingen tid skal håndtere op til 3000 forskellige kirurgiske instrumenter. Livsvigtige instrumenter, der dagligt bruges på både operationsafsnit og øvrige afdelinger på de danske hospitaler.
 
Hey! Nok om os, hvad med dig?
Kan din produktion også optimeres og automatiseres i forhold til nye teknologier, der kan løse samfundsmæssige problemstillinger – eller skal der noget helt tredje til? Det fortæller vi dig gerne. Kig forbi stand 9120, hvor du kun har alt at vinde. Vel mødt!
 
Mange fremtidshilsner
LT Automation
Lasse Thomsen
 
PS: Hov! Var lige ved at glemme det med bukserne nede i mere end én forstand. På standen vil du også kunne give MELVIN en ”high five”. Om ikke live, så online på standens skærm. MELVIN er en hjælpeenhed, der skal assistere bevægelseshæmmede borgere med at tage deres bukser af og på i forbindelse med toiletbesøg. En hjælpeenhed der vil skabe øget livskvalitet, værdighed og frihed for den enkelte. MELVIN vil også spare landets kommuner for helt enorme ressourcer! Tør du prøve ham? Vi aftaler gerne en demo. Du siger bare til.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER