Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
21/12/2019

Året går på hæld og 2020 venter på den anden side …

2019 har været et helt fantastisk år for LT Automation. Ud over mange nye samarbejder, færdige robotløsninger og nye medarbejdere, fik vi i oktober den fineste anerkendelse i form af DIRA Automatiseringsprisen 2019. En pris vi er stolte og beæret over at have vundet i samarbejde med Aalborg Universitetshospital – Klinisk Biokemisk Afdeling og Intelligent Systems. Prisen vandt vi for at implementere Den Intelligente Forsendelseskasse (DIF) til intelligent overvågning og automatisk håndtering af blodprøver. Læs mere om DIF her: DIRA Automatiseringsprisen

Foruden Den Intelligente Forsendelseskasse har vi også leveret færdige robotløsninger til Hydra-Grene og Stansomatic. Derudover har vi udviklet et produkt for MBO, som har rykket grænserne inden for trykkeribranchen. Tusind tak for et godt samarbejde og muligheden for at arbejde med jeres unikke projekter.

Nye samarbejder
2019 har også budt på nye projekter, som enten lige er påbegyndt eller som allerede er godt i gang. Vi er blandt andet så heldige snart, at kunne afslutte 2 projekter i Norge ved LOBAS. Vi glæder os til at fortsætte de nye projekter og ser frem til et godt samarbejde med de nye virksomheder i 2020.

Messer og konferencer
I året 2019 har vi været repræsenteret ved forskellige messer og konferencer. Det var blandt andet på HI Messen i år, vi fik overrakt den fine Automatiseringspris og havde muligheden for at fremvise The Smart Company, hvor vi sammen med 6 andre virksomheder fortalte om fordelene ved at integrere automatiserede løsninger i en virksomhed.

WHINN-konferencen bød på en spændende paneldebat, hvor der blev diskuteret de generelle muligheder og udfordringer for teknologier inden for sundhedsområdet. Konferencen bød på ny viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning, og satte fokus på brugen af robotter inden for både det danske og globale sundhedsvæsen.

Vi deltog også ved dette års DIRA Business/ROBOTBRAG, hvor virksomheder fra hele Danmark fremviste innovative robot- og automationsløsninger. Et fantastisk arrangement og en spændende dag, hvor vi selv fremviste CoBo-Stack – en robotløsning udviklet til MBO.

Oplæg og vidensdeling
Vi har også været ude og holde oplæg på blandt andet University College Nordjylland og Aalborg TECH College – hvor omdrejningspunktet var vores færdigudviklede robotløsninger og de udfordringer, der medfølger, når man arbejder med robotteknologi og automatisering. Vi sætter pris på den interesse, der har været for LT Automation og er glade for at få mulighed til at fortælle om vores erfaringer og arbejde.

Nye ansigter hos LT Automation
I løbet af året har vi fået nye teammedlemmer hos LT Automation. Tilbage i juni måned fik vi fornøjelsen af vores programmør Kristian Sand Dige og tidligere studiejobber Chris Artur Pedersen er nu blevet en fast del af programmør-teamet. I september måned begyndte Sanne L. Wiesneck som marketingmedarbejder og for nylig startede vores automatikteknikerelev Daniel Kjellerup Jensen. Igennem den sidste tid har vi også haft stor glæde af Kristian Bach Gundersen, som har hjulpet med udbredelsen af kendskabet til Den Intelligente Forsendelseskasse. Vi stopper ikke her, vi har nemlig allerede aftaler med nye medarbejdere, som vi ser frem til at løfte sløret for i 2020.

Alt i alt har 2019 været et begivenhedsrigt år og vi takker alle, der har været vejen forbi Fåborgvej 15A – vi glæder os til at se jer i det nye år.

Glædelig jul & Godt nytår

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER